Θερμίδες | Πρωτεΐνες | Υδατάνθρακες | Λιπαρά |
399 kcal | 43 γρ. | 2,7 γρ. | 24 γρ. |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 150 γρ. ξιφίας
- χυμός από 1 λεμόνι
- χυμός από 1,5 μοσχολέμονο
- 30 γρ. κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 5 γρ. πιπεριές τσίλι κομμένες σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.
- Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.
- Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.
Καλή απόλαυση!
Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα