ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
399 kcal43 γρ.2,7 γρ.24 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 150 γρ. ξιφίας
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • χυμός από 1,5 μοσχολέμονο
  • 30 γρ. κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 5 γρ. πιπεριές τσίλι κομμένες σε ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.
  • Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.
  • Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.

Καλή απόλαυση! 

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort