ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
471 kcal55,1 γρ.22,6 γρ.15,8 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 170 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι + 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. άγριο ρύζι
  • 200 γρ. σπανάκι σοτέ + 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σουπ. dip γκουακαμόλε
  • αλάτι/πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να ανοίξει από τον φλοιό του, για περίπου 20-25 λεπτά και σουρώνουμε.
  • Σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το σπανάκι με το ελαιόλαδο και με ελάχιστο αλάτι για 3-4 λεπτά.
  • Κόβουμε το ψαρονέφρι σε στρογγυλά φιλετάκια πάχους 1,5-2 εκ, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελαφρά.
  • Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, σε σχάρα ή σε τηγάνι για 3-4 λεπτά από την κάθε μεριά και σερβίρουμε με το dip γκουακαμόλε.

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort