ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
467 kcal54 γρ.28 γρ.15 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 150 γρ. φιλέτο τόνου
  • 150 γρ. μπρόκολο
  • 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Κρέμα αβοκάντο

  • 30 γρ. αβοκάντο
  • 1 κουτ.σουπ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • κόλιανδρος φρέσκος

Σαλάτα κινόα

  • 120 γρ. κινόα λευκή
  • ψιλοκομμένη ντομάτα
  • ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • ψιλοκομμένο αγγούρι
  • ψιλοκομμένος δυόσμος
  • ξύσμα λεμόνι
  • ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε το μπρόκολο σε κομμάτια και βράζουμε για περίπου 7′. Το βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και το τοποθετούμε σε μπλέντερ με 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και κάνουμε πουρέ.
  • Έπειτα, βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα αβοκάντο σε μπλέντερ και φτιάχνουμε μια κρέμα.
  • Στη συνέχεια βράζουμε την κινόα για 12′ περίπου, κρυώνουμε και προσθέτουμε τα υλικά για την κινόα, φτιάχνοντας μια σαλάτα.
  • Τέλος, κόβουμε σε λεπτές φέτες τον τόνο και ψήνουμε σε καυτό, αντικολλητικό τηγάνι για 1′ από την κάθε πλευρά.
  • Στήνουμε το πιάτο και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort