Θερμίδες | Πρωτεΐνες | Υδατάνθρακες | Λιπαρά |
323 kcal | 7 γρ. | 25 γρ. | 22 γρ. |
* Διατροφική ανάλυση ανά 125 γρ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 400 γρ. μαλακό τόφου
- 400 γρ. κουβερτούρα από 70% κακάο
- 100 ml ζεστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια (μπλέντερ) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
- Τοποθετούμε το μίγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Έπειτα, γαρνίρουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
- Εάν η μους μείνει στο ψυγείο για παραπάνω από 4 ώρες, σφίγγει και θα ήταν καλό να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν την καταναλώσουμε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα