ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
10 kcal0,8 γρ.0,4 γρ.0,6 γρ.

*Διατροφική ανάλυση ανά 30 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 200 γρ. μανιτάρια portobello ή άλλου είδους (προτιμάμε τα καφέ μανιτάρια, διότι έχουν καλύτερο άρωμα και γεύση)
  • 50 γρ. λευκό κρεμμύδι ξερό και ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 20 ml λευκό κρασί
  • 150 ml ζωμός βοδινού 
  • 2-3 σταγόνες λάδι λευκής τρούφας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας σε καυτή κατσαρόλα.
  • Αφού πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο.
  • Σβήνουμε με το κρασί και, αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τον ζωμό.
  • Αφήνουμε να βράσει για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα μανιτάρια. Όσο ακόμα είναι ζεστό το μίγμα μας, το περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή πάστα.
  • Τέλος, προσθέτουμε το λάδι τρούφας.

Αυτή η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν άλειμμα σε τοστ, είτε για να τελειώσουμε κάποια σάλτσα σε μακαρονάδα ή ακόμη και σαν γαρνιτούρα για κρέας σε μορφή πουρέ. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort