Θερμίδες | Πρωτεΐνες | Υδατάνθρακες | Λιπαρά |
352 kcal | 27 γρ. | 7 γρ. | 24 γρ. |
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι 100 γρ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Για τη ζύμη:
- 30 γρ. τυρί κρέμα Philadelphia light
- 150 γρ. μοτσαρέλα light
- 2 αυγά
- 100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
Για την επικάλυψη:
- 50 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
- 50 γρ. μοτσαρέλα
- Πιπεριές
- Μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά της ζύμης. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τα δύο αυγά, ανακατεύοντας ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Απλώνουμε σε στρογγυλό σχήμα τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μπορεί να είναι αρκετά ρευστή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
- Ξεφουρνίζουμε, συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.
- Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.
Καλή απόλαυση!
Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη