ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
500 kcal56 γρ.50 γρ.10 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 150 γρ. τόνος φρέσκος ή σε κονσέρβα
  • 150 γρ. κριθαράκι ολικής άλεσης
  • 40 γρ. καλαμπόκι
  • 5 ελιές Καλαμών
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 3 φύλλα βασιλικού
  • 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το κριθαράκι.
  • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τον τόνο για 2′ από την κάθε πλευρά. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβα τόνου σε νερό.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, το καλαμπόκι κονσέρβα, τις ελιές Καλαμών σε ροδέλες, τη σάρκα από τη ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ* και 3 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα.
  • Στραγγίζουμε το κριθαράκι και το προσθέτουμε ζεστό στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

*Μπορούμε αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την ντομάτα καρέ με μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, προσθέτοντας μέσα σε αυτή τα υπόλοιπα υλικά.

Καλή σας όρεξη!

Από τον σεφ Στέργιο Τσαγκαδόπουλο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for nutritionsupport needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort