Θερμίδες | Πρωτεΐνες | Υδατάνθρακες | Λιπαρά | Μερίδες |
468 kcal | 4,6 γρ. | 16 γρ. | 43,3 γρ. | 3 |
* Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 180 γρ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 200 γρ. κρέμα καρύδας
- 350 ml νερό
- 2 κάψουλες με προβιοτικά
- αποστειρωμένα βαζάκια με καπάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ με καυτό νερό μέχρι να λιώσει, χωρίς να αφαιρέσουμε το πλαστικό της περίβλημα.
- Αφού ζεσταθεί αρκετά, ανοίγουμε τη συσκευασία και ρίχνουμε την κρέμα σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύοντας μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα κομματάκια και να ομογενοποιηθεί.
- Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το ζεστό νερό.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε τις κάψουλες με τα προβιοτικά.
- Γεμίζουμε τα βαζάκια μας με το μείγμα. Θα χρειαστούμε 1 μεγάλο βαζάκι ή δύο βαζάκια μεσαίου μεγέθους ή 3 πιο μικρά. Κλείνουμε με καπάκι τα βάζα και τα αποθηκεύουμε σε ζεστό μέρος για 12-24 ώρες.
- Τέλος, βάζουμε τα βαζάκια στο ψυγείο και περιμένουμε λίγες ακόμη ώρες μέχρι το γιαούρτι μας να πήξει.
Για πολλές εβδομάδες διατηρείται στο ψυγείο μας.
Καλή απόλαυση!