Χαρακτηριστικά για το Σουσάμι

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες ή ως γαρνιτούρα σε ζυμαρικά π.χ. το κουλούρι Θεσσαλονίκης, κριτσίνια, αλλά και κουλουράκια. Είναι καλή πηγή Ασβεστίου, Μαγνησίου, Μαγγανίου, Χαλκού ενώ περιέχει και καλές ποσότητες Σιδήρου. Την ενέργειά του την δίνει κυρίως από τα λιπαρά που περιέχει. Αποτελεί όμως ταυτόχρονα πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων.

Χαρακτηριστικά για το Ταχίνι

Είναι το προϊόν της πολτοποίησης του σουσαμιού.

Παρόλο που παράγεται με φυσική μέθοδο, χάνονται κάποια από τα πολύτιμα συστατικά του σουσαμιού όπως τα Ασβέστιο που βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην φλούδα του σουσαμιού. Αποτελεί υγιεινό σνακ και πολύ καλή επιλογή για το πρωινό. Μπορεί να συνδυαστεί με μέλι, αλλά κυκλοφορούν στο εμπόριο και με διάφορες γεύσεις.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for nutritionsupport needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort