Serving Size 30 g
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 7
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 0.1g1%
- Κορεσμένα Λιπαρά 0g
- Νάτριο 21mg1%
- Υδατάνθρακες 1.4g1%
- Εδώδιμες Ίνες 0.3g2%
- Σάκχαρα 0.7g
- Πρωτεΐνες 0.6g2%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας σε καυτή κατσαρόλα.
Αφού πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό.
Αφήνουμε να βράσει για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα μανιτάρια.
Όσο ακόμα είναι ζεστό το μίγμα μας, το περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή πάστα.
Τέλος, προσθέτουμε το λάδι τρούφας.
Αυτή η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν άλειμμα σε τοστ, είτε για να τελειώσουμε κάποια σάλτσα σε μακαρονάδα ή ακόμη και σαν γαρνιτούρα για κρέας σε μορφή πουρέ. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο
Ingredients
Directions
Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας σε καυτή κατσαρόλα.
Αφού πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό.
Αφήνουμε να βράσει για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα μανιτάρια.
Όσο ακόμα είναι ζεστό το μίγμα μας, το περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή πάστα.
Τέλος, προσθέτουμε το λάδι τρούφας.