
Συστατικά (για 100γρ. dip)
 66γρ. κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης σε βαζάκι
 9γρ. ξύδι μπαλσάμικο
 8γρ. μουστάρδα
 1/2 κ.γλ. θυμάρι
 15γρ. ελαιόλαδο
Διατροφική Αξία
Serving Size 15γρ
Μερίδες 6
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 24
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 2g4%
- Κορεσμένα Λιπαρά 0g
- Νάτριο 150mg7%
- Υδατάνθρακες 1g1%
- Εδώδιμες Ίνες 0g
- Σάκχαρα 0g
- Πρωτεΐνες 1g2%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Εκτέλεση
1
Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δέσουν και να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
2
*Για 200γρ. dip μπορείτε να διπλασιάσετε τις αναλογίες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα
ΚατηγορίαDips-Dressings
Ingredients
Συστατικά (για 100γρ. dip)
 66γρ. κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης σε βαζάκι
 9γρ. ξύδι μπαλσάμικο
 8γρ. μουστάρδα
 1/2 κ.γλ. θυμάρι
 15γρ. ελαιόλαδο
Directions
Εκτέλεση
1
Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δέσουν και να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
2
*Για 200γρ. dip μπορείτε να διπλασιάσετε τις αναλογίες.
 
	 
						
									 
						
									 
						
									