Μερίδες 1
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 574
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 18g28%
- Κορεσμένα Λιπαρά 3g15%
- Νάτριο 660mg28%
- Υδατάνθρακες 46g16%
- Εδώδιμες Ίνες 7g29%
- Σάκχαρα 6g
- Πρωτεΐνες 57g114%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και τον κόλιανδρο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κινόα σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει καλά. Έπειτα βράζουμε τη γλυκοπατάτα για 15-20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι και το δυόσμο
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύουμε την κινόα, τη γλυκοπατάτα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά για τη σαλάτα
Ψήνουμε το κοτόπουλο στη λαδόκολλα για 30-35 λεπτά, μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει τους 72-75οC.
Προσθέτουμε το ψητό κοτόπουλο και το ελαιόλαδο στη σαλάτα μας. Από πάνω περιχύνουμε την κρέμα αβοκάντο και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη
Ingredients
Directions
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και τον κόλιανδρο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κινόα σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει καλά. Έπειτα βράζουμε τη γλυκοπατάτα για 15-20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι και το δυόσμο
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύουμε την κινόα, τη γλυκοπατάτα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά για τη σαλάτα
Ψήνουμε το κοτόπουλο στη λαδόκολλα για 30-35 λεπτά, μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει τους 72-75οC.
Προσθέτουμε το ψητό κοτόπουλο και το ελαιόλαδο στη σαλάτα μας. Από πάνω περιχύνουμε την κρέμα αβοκάντο και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη