TweetSaveShare

Μερίδες7 Μερίδες

Υλικά για 8 μερίδες
 8 τεμάχια φρυγανιές Wasa Crunchy Twist με Chia & Sea Salt
 200 γρ φυστίκι Αιγίνης ψίχα
 1 τεμάχιο κουβερτούρα 100γρ λευκή σοκολάτα
Διατροφική Αξία

Μερίδες 7


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 288
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 15g24%
Κορεσμένα Λιπαρά 8g40%
Νάτριο 30mg2%
Υδατάνθρακες 34g12%
Εδώδιμες Ίνες 6g24%
Σάκχαρα 15g
Πρωτεΐνες 5g10%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες

Εκτέλεση
1

Βάζουμε τα φυστίκια Αιγίνης σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στο φούρνο, μέχρι να καβουρδιστούν.

2

Τοποθετούμε τα καβουρδισμένα φιστίκια σε μία πετσέτα και τρίβουμε για να απομακρυνθεί ο φλοιός.

3

Έπειτα, σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.

4

Σε ένα μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε τη σοκολάτα μας.

5

Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μπλέντερ που έχουμε το πολτό από τα φυστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πάστα.

6

Αλείφουμε σε δύο φρυγανιές 20γρ από το μείγμα μας, για να γίνει γκοφρετάκι.

7

Βουτάμε το κάθε γκοφρετάκι σε 20γρ λιωμένης σοκολάτας και γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο φιστίκι.

8

Βάζουμε τα γκοφρετάκια σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και είναι έτοιμα.

Καλή απόλαυση!

Ingredients

Υλικά για 8 μερίδες
 8 τεμάχια φρυγανιές Wasa Crunchy Twist με Chia & Sea Salt
 200 γρ φυστίκι Αιγίνης ψίχα
 1 τεμάχιο κουβερτούρα 100γρ λευκή σοκολάτα

Directions

Εκτέλεση
1

Βάζουμε τα φυστίκια Αιγίνης σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στο φούρνο, μέχρι να καβουρδιστούν.

2

Τοποθετούμε τα καβουρδισμένα φιστίκια σε μία πετσέτα και τρίβουμε για να απομακρυνθεί ο φλοιός.

3

Έπειτα, σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.

4

Σε ένα μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε τη σοκολάτα μας.

5

Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μπλέντερ που έχουμε το πολτό από τα φυστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πάστα.

6

Αλείφουμε σε δύο φρυγανιές 20γρ από το μείγμα μας, για να γίνει γκοφρετάκι.

7

Βουτάμε το κάθε γκοφρετάκι σε 20γρ λιωμένης σοκολάτας και γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο φιστίκι.

8

Βάζουμε τα γκοφρετάκια σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και είναι έτοιμα.

Καλή απόλαυση!
Γκοφρετάκια με πάστα φυστικιού και λευκή σοκολάτα

Leave a comment

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort