Χαρακτηριστικά για την Πατάτα
Λαχανικό πλούσιο σε υδατάνθρακες.
Είναι καλή πηγή σε Βιταμίνη Β6, Κάλλιο και Μαγνήσιο. Ωμή περιέχει μεγάλη ποσότητα σε Βιταμίνη C η οποία μειώνεται πολύ με την διαδικασία του μαγειρέματος.
Χαρακτηριστικά για τη Γλυκοπατάτα
Όπως και η πατάτα, είναι λαχανικό πλούσιο σε υδατάνθρακες.
Είναι καλή πηγή σε Βιταμίνες Β6, σε βιταμίνη Α, αλλά και σε Βιταμίνη C, η οποία χάνεται με τη διαδικασία του μαγειρέματος.