Μερίδες 2
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 450
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 18g28%
- Κορεσμένα Λιπαρά 3g15%
- Νάτριο 898mg38%
- Υδατάνθρακες 67g23%
- Εδώδιμες Ίνες 5g20%
- Σάκχαρα 5g
- Πρωτεΐνες 39g78%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Αυτό είναι ένα πιάτο που μπορείτε να ετοιμάσετε πριν κάνετε τα ψώνια της εβδομάδας ώστε να χρησιμοποιήσετε τα λαχανικά που έχουν μείνει στο ψυγείο και να αποφύγετε την σπατάλη τροφίμων.
Χρησιμοποιήσαμε ότι υλικά είχαμε στο ψυγείο καθώς και μερικά φασολάκια βραστά σαλάτα απο την προηγούμενη μέρα.
Εσείς μπορείτε να βάλετε τα λαχανικά που έχετε σπίτι.
Βάζουμε το Wok σε μέτρια προς δυνατή φωτιά , προσθέτουμε τη 1κ.σ ελαιόλαδο την πατάτα, το κρεμμύδι, το καρότο και τις πιπεριές .
Ανακατεύουμε και μετά απο μερικά λεπτά προσθέτουμε και το μπρόκολο. Τα αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμη ώστε να μαλακώσουν λίγο αλλά να παραμείνουν τραγανά τα λαχανικά μας.
Προσθέτουμε το σκόρδο και την σάλτσα μίσο, την οποία έχουμε ανακατέψει στο φλιτζάνι με το νερό. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε απο το Wok τα λαχανικά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο Wok μας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε ροδέλες. Σωτάρουμε και ανακατεύουμε ώστε να ροδίσει απο όλες τις πλευρές και να γίνει και στο εσωτερικό του.
Μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά προσθέτουμε το μαύρο σουσάμι και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Αυτό είναι ένα πιάτο που μπορείτε να ετοιμάσετε πριν κάνετε τα ψώνια της εβδομάδας ώστε να χρησιμοποιήσετε τα λαχανικά που έχουν μείνει στο ψυγείο και να αποφύγετε την σπατάλη τροφίμων.
Χρησιμοποιήσαμε ότι υλικά είχαμε στο ψυγείο καθώς και μερικά φασολάκια βραστά σαλάτα απο την προηγούμενη μέρα.
Εσείς μπορείτε να βάλετε τα λαχανικά που έχετε σπίτι.
Βάζουμε το Wok σε μέτρια προς δυνατή φωτιά , προσθέτουμε τη 1κ.σ ελαιόλαδο την πατάτα, το κρεμμύδι, το καρότο και τις πιπεριές .
Ανακατεύουμε και μετά απο μερικά λεπτά προσθέτουμε και το μπρόκολο. Τα αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμη ώστε να μαλακώσουν λίγο αλλά να παραμείνουν τραγανά τα λαχανικά μας.
Προσθέτουμε το σκόρδο και την σάλτσα μίσο, την οποία έχουμε ανακατέψει στο φλιτζάνι με το νερό. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε απο το Wok τα λαχανικά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο Wok μας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε ροδέλες. Σωτάρουμε και ανακατεύουμε ώστε να ροδίσει απο όλες τις πλευρές και να γίνει και στο εσωτερικό του.
Μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά προσθέτουμε το μαύρο σουσάμι και σερβίρουμε.