Σε ένα μπωλ προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και το maple syrup και ανακατεύουμε
Στη συνέχεια, σπάμε τις ρυζογκοφρέτες με τα χέρια μας σε μικρά κομματάκια, τις προσθέτουμε στο μπωλ και ανακατεύουμε το μείγμα
Σε μια μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας
Περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω στο μείγμα
Mεταφέρουμε την φόρμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να παγώσει το μείγμα μας
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες
Μερίδες 7
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 250
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 15g24%
- Κορεσμένα Λιπαρά 6g30%
- Νάτριο 5mg1%
- Υδατάνθρακες 26g9%
- Εδώδιμες Ίνες 2g8%
- Σάκχαρα 11g
- Πρωτεΐνες 5g10%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπωλ προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και το maple syrup και ανακατεύουμε
Στη συνέχεια, σπάμε τις ρυζογκοφρέτες με τα χέρια μας σε μικρά κομματάκια, τις προσθέτουμε στο μπωλ και ανακατεύουμε το μείγμα
Σε μια μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας
Περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω στο μείγμα
Mεταφέρουμε την φόρμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να παγώσει το μείγμα μας
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες