Προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη βάση στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια κολλώδης ζύμη
Σε μια μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Mεταφέρουμε την φόρμα στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά
Προσθέτουμε τα υλικά για τη γέμιση στο μπλέντερ, εκτός από τα θρυμματισμένα φιστίκια, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα στην φόρμα, απλώνοντάς το ομοιόμορφα πάνω από την υπάρχουσα βάση.
Καβουρδίζουμε τα φιστίκια στον αέρα στους 160oC για 8-10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια πάνω από τη στρώση καραμέλας και τοποθετούμε το μείγμα μας στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο, κόβουμε σε 12 μπάρες και καλύπτουμε με τη λιωμένη σοκολάτα
Τοποθετούμε τις μπάρες μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 λεπτά και είναι έτοιμες
Μερίδες 12
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 270
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 13g20%
- Κορεσμένα Λιπαρά 6g30%
- Νάτριο 125mg6%
- Υδατάνθρακες 35g12%
- Εδώδιμες Ίνες 5g20%
- Σάκχαρα 25g
- Πρωτεΐνες 5g10%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη βάση στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια κολλώδης ζύμη
Σε μια μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Mεταφέρουμε την φόρμα στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά
Προσθέτουμε τα υλικά για τη γέμιση στο μπλέντερ, εκτός από τα θρυμματισμένα φιστίκια, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα στην φόρμα, απλώνοντάς το ομοιόμορφα πάνω από την υπάρχουσα βάση.
Καβουρδίζουμε τα φιστίκια στον αέρα στους 160oC για 8-10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια πάνω από τη στρώση καραμέλας και τοποθετούμε το μείγμα μας στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο, κόβουμε σε 12 μπάρες και καλύπτουμε με τη λιωμένη σοκολάτα
Τοποθετούμε τις μπάρες μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 λεπτά και είναι έτοιμες