Μερίδες 3
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 352
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 28.1g44%
- Κορεσμένα Λιπαρά 6.6g33%
- Νάτριο 371mg16%
- Υδατάνθρακες 10.9g4%
- Εδώδιμες Ίνες 3.1g13%
- Σάκχαρα 4g
- Πρωτεΐνες 25.6g52%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά της ζύμης. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τα δύο αυγά, ανακατεύοντας ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε σε στρογγυλό σχήμα τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μπορεί να είναι αρκετά ρευστή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
Ξεφουρνίζουμε, συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.
Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.
Καλή απόλαυση!
Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά της ζύμης. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τα δύο αυγά, ανακατεύοντας ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε σε στρογγυλό σχήμα τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μπορεί να είναι αρκετά ρευστή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
Ξεφουρνίζουμε, συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.
Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.