- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 446
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 16.8g26%
- Κορεσμένα Λιπαρά 3.5g18%
- Νάτριο 565mg24%
- Υδατάνθρακες 31.1g11%
- Εδώδιμες Ίνες 7.4g30%
- Σάκχαρα 2.7g
- Πρωτεΐνες 45.2g91%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να ανοίξει από τον φλοιό του, για περίπου 20-25 λεπτά και σουρώνουμε.
Σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το σπανάκι με το ελαιόλαδο και με ελάχιστο αλάτι για 3-4 λεπτά.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε στρογγυλά φιλετάκια πάχους 1,5-2 εκ, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελαφρά.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, σε σχάρα ή σε τηγάνι για 3-4 λεπτά από την κάθε μεριά και σερβίρουμε με το dip γκουακαμόλε.
Καλή σας όρεξη!
Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα
Ingredients
Directions
Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να ανοίξει από τον φλοιό του, για περίπου 20-25 λεπτά και σουρώνουμε.
Σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το σπανάκι με το ελαιόλαδο και με ελάχιστο αλάτι για 3-4 λεπτά.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε στρογγυλά φιλετάκια πάχους 1,5-2 εκ, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελαφρά.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, σε σχάρα ή σε τηγάνι για 3-4 λεπτά από την κάθε μεριά και σερβίρουμε με το dip γκουακαμόλε.