Μερίδες 4
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 555
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 22g34%
- Κορεσμένα Λιπαρά 3g15%
- Νάτριο 377mg16%
- Υδατάνθρακες 52g18%
- Εδώδιμες Ίνες 7g29%
- Σάκχαρα 9g
- Πρωτεΐνες 38g76%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Καθαρίζουμε πρώτα τα ψάρια από λέπια και εντόσθια.
Πλένουμε σε τρεχούμενο νερό.
Βάζουμε τα λαχανικά μας σε μια μεγάλη κατσαρόλα
Τοποθετουμε τα ψάρια πάνω απο τα λαχανικά.
Προσθέτουμε κρύο νερό, μέχρι να καλύψουμε τα ψάρια.
Αφήνουμε να πάρει βράση η σούπα.
Ξαφρίζουμε στα πρώτα λεπτά.
Βράζουμε με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 35’-40’ από την ώρα που θα πάρουν βράση.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι.
Βγάζουμε τα βρασμένα ψάρια σε πιατέλα τα καθαρίζουμε να μείνει μόνο το ψαχνό και τα σκεπάζουμε.
Βγάζουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε.
Περνάμε το ζωμό απο σουρωτήρι σίτα για να καθαρίσουμε απο κόκκαλα που τυχόν έχουν μείνει.
Βάζουμε το ζωμό στην κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας εκτός απο 2 πατάτες και 2 καρότα που τα κρατάμε ώστε να τα προσθέσουμε στο σερβίρισμα
Πολτοποιούμε τα υπόλοιπα λαχανικά με ένα ραβδομπλέντερ .
Ελέγχουμε το αλάτι.
Προσθέτουμε τον χυμό απο το λεμόνι .
Σερβίρουμε σε σε μερίδες στα πιάτα μας προσθέτοντας και το ψάρι τα καρότα και τις πατάτες κομμένες σε κομμάτια , πασπαλίζουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε πρώτα τα ψάρια από λέπια και εντόσθια.
Πλένουμε σε τρεχούμενο νερό.
Βάζουμε τα λαχανικά μας σε μια μεγάλη κατσαρόλα
Τοποθετουμε τα ψάρια πάνω απο τα λαχανικά.
Προσθέτουμε κρύο νερό, μέχρι να καλύψουμε τα ψάρια.
Αφήνουμε να πάρει βράση η σούπα.
Ξαφρίζουμε στα πρώτα λεπτά.
Βράζουμε με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 35’-40’ από την ώρα που θα πάρουν βράση.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι.
Βγάζουμε τα βρασμένα ψάρια σε πιατέλα τα καθαρίζουμε να μείνει μόνο το ψαχνό και τα σκεπάζουμε.
Βγάζουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε.
Περνάμε το ζωμό απο σουρωτήρι σίτα για να καθαρίσουμε απο κόκκαλα που τυχόν έχουν μείνει.
Βάζουμε το ζωμό στην κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας εκτός απο 2 πατάτες και 2 καρότα που τα κρατάμε ώστε να τα προσθέσουμε στο σερβίρισμα
Πολτοποιούμε τα υπόλοιπα λαχανικά με ένα ραβδομπλέντερ .
Ελέγχουμε το αλάτι.
Προσθέτουμε τον χυμό απο το λεμόνι .
Σερβίρουμε σε σε μερίδες στα πιάτα μας προσθέτοντας και το ψάρι τα καρότα και τις πατάτες κομμένες σε κομμάτια , πασπαλίζουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,