Μερίδες6 Μερίδες
Προετοιμασία15 λεπτάΔυσκολίαΕύκολο

Συστατικά
Πρώτο στρώμα | βάση με κάσιους
 1/4 της κούπας λάδι καρύδας
 1/2 της κούπας βούτυρο από κάσιους
 1/4 της κούπας σιρόπι από σφένδαμο
 μια πρέζα από ακατέργαστο αλάτι
Δεύτερο στρώμα | σοκολατένια επικάλυψη
 4 κουταλιές του γλυκού ακατέργαστο βιολογικό ωμό κακάο
 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
 1 κουταλιά του γλυκού σιρόπι από σφένδαμο
Διατροφική Αξία

Serving Size 50g

Μερίδες 6


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 267
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 22.1g34%
Κορεσμένα Λιπαρά 12g60%
Νάτριο 61mg3%
Υδατάνθρακες 17.3g6%
Εδώδιμες Ίνες 1.5g6%
Σάκχαρα 9.8g
Πρωτεΐνες 4.4g9%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες

Εκτέλεση
1

Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία μεσαίου μεγέθους φόρμα ψησίματος. (Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια σιλικόνης.)

2

Για το πρώτο στρώμα, λιώνουμε το λάδι καρύδας σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά (αν είναι στερεό).

3

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο από κάσιους και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ρευστό μείγμα.

4

Βγάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου και την πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε ξανά.

5

Βάζουμε το μισό μείγμα στη φόρμα με τη λαδόκολλα ή στα φορμάκια από σιλικόνη. Προσέχουμε να γεμίσουμε τη φόρμα ή τα φορμάκια μέχρι τη μέση.

6

Μεταφέρουμε το πρώτο στρώμα του γλυκού στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το μείγμα της σοκολάτας του δεύτερου στρώματος.

7

Στο υπόλοιπο μισό του μείγματος που έμεινε, προσθέτουμε το κακάο, το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

8

Βγάζουμε τη φόρμα ή τα φορμάκια από το ψυγείο και προσθέτουμε σε αυτά το μείγμα σοκολάτας.

9

Τέλος, την/τα τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο (1 ώρα στην κατάψυξη ή δύο ώρες στη συντήρηση) και το γλυκό μας είναι έτοιμο.

Καλή σας απόλαυση!

Κατηγορία, Tags

Ingredients

Συστατικά
Πρώτο στρώμα | βάση με κάσιους
 1/4 της κούπας λάδι καρύδας
 1/2 της κούπας βούτυρο από κάσιους
 1/4 της κούπας σιρόπι από σφένδαμο
 μια πρέζα από ακατέργαστο αλάτι
Δεύτερο στρώμα | σοκολατένια επικάλυψη
 4 κουταλιές του γλυκού ακατέργαστο βιολογικό ωμό κακάο
 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
 1 κουταλιά του γλυκού σιρόπι από σφένδαμο

Directions

Εκτέλεση
1

Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία μεσαίου μεγέθους φόρμα ψησίματος. (Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια σιλικόνης.)

2

Για το πρώτο στρώμα, λιώνουμε το λάδι καρύδας σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά (αν είναι στερεό).

3

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο από κάσιους και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ρευστό μείγμα.

4

Βγάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου και την πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε ξανά.

5

Βάζουμε το μισό μείγμα στη φόρμα με τη λαδόκολλα ή στα φορμάκια από σιλικόνη. Προσέχουμε να γεμίσουμε τη φόρμα ή τα φορμάκια μέχρι τη μέση.

6

Μεταφέρουμε το πρώτο στρώμα του γλυκού στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το μείγμα της σοκολάτας του δεύτερου στρώματος.

7

Στο υπόλοιπο μισό του μείγματος που έμεινε, προσθέτουμε το κακάο, το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

8

Βγάζουμε τη φόρμα ή τα φορμάκια από το ψυγείο και προσθέτουμε σε αυτά το μείγμα σοκολάτας.

9

Τέλος, την/τα τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο (1 ώρα στην κατάψυξη ή δύο ώρες στη συντήρηση) και το γλυκό μας είναι έτοιμο.

Raw vegan γλυκό με βούτυρο από κάσιους & σοκολάτα
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort