Μερίδες 0
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία μεσαίου μεγέθους φόρμα ψησίματος ή σε φορμάκια σιλικόνης.
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά του πρώτου επιπέδου για τη βάση του γλυκού μας και τα επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μείγμα του πρώτου επιπέδου στη φόρμα μας και το απλώνουμε καλά, πατώντας το με τα δάχτυλά μας έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση για το γλυκό. Έπειτα, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το επόμενο επίπεδο.
Με την ίδια ακριβώς μέθοδο φτιάχνουμε και το επόμενο στρώμα του γλυκού. Δηλαδή, βάζουμε όλα τα υλικά του δεύτερου επιπέδου σε ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εάν δεν ομογενοποιούνται, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο παραπάνω γάλα αμυγδάλου.
Μετά, τοποθετούμε και το μείγμα του δεύτερου στρώματος στη φόρμα του γλυκού μας, επάνω από το πρώτο, και ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το τρίτο στρώμα.
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, όλα τα υλικά για το τρίτο στρώμα.
Τοποθετούμε και το μείγμα του τρίτου στρώματος επάνω από τα άλλα δύο και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε το γλυκό να παγώσει όλο το βράδυ ή τουλάχιστον για 4 ώρες.
Καλή σας απόλαυση!
Ingredients
Directions
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία μεσαίου μεγέθους φόρμα ψησίματος ή σε φορμάκια σιλικόνης.
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά του πρώτου επιπέδου για τη βάση του γλυκού μας και τα επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μείγμα του πρώτου επιπέδου στη φόρμα μας και το απλώνουμε καλά, πατώντας το με τα δάχτυλά μας έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση για το γλυκό. Έπειτα, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το επόμενο επίπεδο.
Με την ίδια ακριβώς μέθοδο φτιάχνουμε και το επόμενο στρώμα του γλυκού. Δηλαδή, βάζουμε όλα τα υλικά του δεύτερου επιπέδου σε ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εάν δεν ομογενοποιούνται, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο παραπάνω γάλα αμυγδάλου.
Μετά, τοποθετούμε και το μείγμα του δεύτερου στρώματος στη φόρμα του γλυκού μας, επάνω από το πρώτο, και ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το τρίτο στρώμα.
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, όλα τα υλικά για το τρίτο στρώμα.
Τοποθετούμε και το μείγμα του τρίτου στρώματος επάνω από τα άλλα δύο και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε το γλυκό να παγώσει όλο το βράδυ ή τουλάχιστον για 4 ώρες.