
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα μούρα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσουν.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα. Έπειτα βουτάμε τα μούρα μέσα και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια λιώνουμε στο μπεν μαρί την κουβερτούρα γάλακτος, βουτάμε τα μούρα μέσα και ξαναπαγώνουμε.
Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!
Μερίδες 4
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 142
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 9g14%
- Κορεσμένα Λιπαρά 6g30%
- Νάτριο 16mg1%
- Υδατάνθρακες 15g5%
- Εδώδιμες Ίνες 2g8%
- Σάκχαρα 10g
- Πρωτεΐνες 1g2%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα μούρα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσουν.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα. Έπειτα βουτάμε τα μούρα μέσα και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια λιώνουμε στο μπεν μαρί την κουβερτούρα γάλακτος, βουτάμε τα μούρα μέσα και ξαναπαγώνουμε.
Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!