
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον αέρα στους 160oC για 8-10 λεπτά.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.
Σε μια λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας, σχηματίζοντας βραχάκια με ένα κουτάλι.
Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για 2-3 ώρες
Μερίδες 7
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 168
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 13g20%
- Κορεσμένα Λιπαρά 4g20%
- Νάτριο 8mg1%
- Υδατάνθρακες 10g4%
- Εδώδιμες Ίνες 3g12%
- Σάκχαρα 6g
- Πρωτεΐνες 4g8%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον αέρα στους 160oC για 8-10 λεπτά.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.
Σε μια λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας, σχηματίζοντας βραχάκια με ένα κουτάλι.
Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για 2-3 ώρες