Συστατικά
150 g γάλα 1,5%
150 g κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
150 g αλεύρι ζέας
100 g αλεύρι μαλακό
20 g στέβια
10 g baking powder
2 αυγά
2 g αλάτι
Διατροφική Αξία
Μερίδες 6
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 196
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 3g5%
- Κορεσμένα Λιπαρά 1g5%
- Νάτριο 342mg15%
- Υδατάνθρακες 38.8g13%
- Εδώδιμες Ίνες 4.8g20%
- Σάκχαρα 2.6g
- Πρωτεΐνες 8.2g17%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Εκτέλεση
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, έτσι ώστε να μην μας διαλυθούν με το χτύπημα.
2
Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια του κέικ και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή απόλαυση!
Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα
Ingredients
Συστατικά
150 g γάλα 1,5%
150 g κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
150 g αλεύρι ζέας
100 g αλεύρι μαλακό
20 g στέβια
10 g baking powder
2 αυγά
2 g αλάτι
Directions
Εκτέλεση
1
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, έτσι ώστε να μην μας διαλυθούν με το χτύπημα.
2
Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια του κέικ και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.